keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Treffailua tänäänki!

Aamu alkoi kello seittemän Mikan kans kaffittelulla, päätin nousta ennen Amandaa että en olis iha nii tööt ku herään. Ja voin kertoo et aamu oli aivan erilainen. Amanda heräs 8.30 ja tehtii aamupuuhat siinä. Klo 10 lähin tunniks kärryttelee! Aurinko paisto ja mieli oli hyvä :)



Lenkin jäljee iskä tuli meille ja toi mulle ruuan, paappa viihdytti Amandaa kun söin ja pakkasin kamat. Sitte iskä vei mut ja Amandan Joden luo, jonne tuli myös Joden kaverit Laura & Nora vauvoineen :) Meidän vauvoilla on pienet ikäerot kun Amanda on syntyny 16.10, Lauran tyttö Ellen 5.11, Noran poika 5.12 ja Joden tyttö 13.12 :) Toivottavasti ny muistin oikein :) Meillä oli tosi mukavaa yhessä ja sai kyllä nauraa paljo :) Sovittiin että nähdään ens viikolla sitten Lauran luona, jei :) 






Illaks menin mun vanhempien luo kun mun veli tyttärineen tuli sinne :) Mukavata oli<3 



Amanda itki illalla aika kovaa! :( Mun vanhemmat hoitivat Amandaa paljon siinä ja äiti sai Aman vihdoin nukahtamaan noin puol yhdeksän.. Tulimme sit kotiin ja.. kello on 22.05 Amanda nukkuu vieläkin.. Nyt ne rytmit menee sekasin, ellei nyt si pia herää syömään ja jatka unia! Saa nähä! Ei muuta! H e i p a !

2 kommenttia: