tiistai 21. tammikuuta 2014

Heipparallaa

Viikko on lähteny taas kivasti käyntiin. Tänää oltiin vauvatreffeillä ja mukavaa oli. Meillä on aika iso porukka joiden kanssa treffataan, tänäänkin paikalla oli kahdeksan äitiä ja vauvaa :) Kivoja kuvia tuli otettu ku kahdeksan pikkusta oli viltillä yhdessä, ja siinä tuli puheeksi vauvojen kuvat netissä. Aika moni oli sitä mieltä että ei vauvojen kuvia sosiaaliseen mediaan. Rupesin sitten miettimään tosiaan asiaa, mutta tulin siihe päätökseen että Amandan kuvat pysyy netissä ja lisää tulee ;) Mutta ehkä vois tosiaan laittaa sellasen että voin päättää kuka saa nähdä.. Mielipiteitä asiasta? :)

Huomenna meen Joden luo, jonne tulee myös Joden kaks muuta kaveria vauvoineen :) Tosi ihanaa että pyysivät mut mukaan! :) 

Amanda on ollu jo puoltoista tuntia yöunilla.. Menin suihkuunki aikasin tänään että pääsen heti nukkumaan ku Amanda nukahtaa.. Tässä sitä si valvotaan :D Ajattelin jo nousta vaikka siivoomaan.. mutta tänne kirjottaminen vei voiton.. :D Ps. Sofia synnyttää pian ;)<3 Kaks viikkoa laskettuun aikaan!


2 kommenttia: