sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Kuulumiset

Kuinkas se kirjottelu on taas jääny:D Joulukuu on menny niin nopeeta, paljo ollu puuhaa. Tällä viikolla vähä sairasteltukki. Onneksi lahjat on jo paketeissa ja perjantaina tein joulu siivonki. No kuvat kertokoot viime viikkojen tapahtumia :)

Joulukuun alussa haettii joulukoristeita kellarista ja vaihdettiin punaset verhot. Tässä pieni apulainen :)


Yks ilta oltiin mun vanhempien luona pikkuneitien porukalla tekemässä kaikille omat piparkakku talot :) <3


Joden synttäreillä olin:)<3


.. sitte seuraavana vko loppuna olikin meidän vip-ilta Waildissa! Mikä oli hyvin onnistunut ;)

Amanda ruokailemassa :)


Onkilahden maisemaa.


Kummityttö Bella <3


Pikkuserkku Lily <3


Muskarissa ollaan käyty keskiviikkoisin ystävien kanssa:)


Yks muskari-aamu ku ooteltii bussia :)


Veljentytöt oli mun vanhemmilla yötä yks perjantai ja me oltiin kans ilta ja seuraava päivä siellä :)Antti Tuiskun joulukonsertissa käytiin anopin kaa <3


Enni-serkku täytti 1vuotta<3 Siellä kaveri synttäreillä oltiin maanantaina :)

Amanda nousee seisomaan ilman tukea ja kävelee lyhkäsiä matkoja :) (ja niinku kuvista näkee, tykkää pukea ulkovaatteita päälle)Muskarissa oli joulupukki ja muori keskiviikkona, Amanda ei onneks pelänny ja haki pukilta paketin:)


Laura ja Ellen :)Niin ihanaa kun lumi tuli viimein! Amanda rakasti pulkalla menoa ja varsinkin ku laskettiin mäkeä! Pulkkailun jälkeen käytiin glögillä mun vanhempien luona:)


Sitte Amanda tulikin kipeeksi, kuume ja "haukkuva" yskä. Käytiin hoitajalla ja hän epäili kurkunpääntulehdusta. Tulehdusarvokin oli normaali niin saimme mennä kotiin, ilman lääkärillä käyntiä. Hoidoksi höyryhengittelyä, mikä on auttanu paljon! Kuumetta ei oo ollu ku silloin torstaina vaan, ja yskäkin on parantunut:)Eilen lauantaina me haettiin Amandan kaa kuusi ja koristeltiin:)Tänään ollaan oltu mun vanhempien luona syömässä:)Täällä ollaan vieläkin, äiti tossa leipoo pullaa (ja mä syön). Nyt pitääki laittaa Amandalle puuro ja lähteä kotia päi:)

Huomenna me saadaan kylään Jode, Laura ja Nora muksuineen, mukavaa:)

Joulukortteja en sitte saanu aikaseks, harmittaa:( 
Mutta oikein hyvää joulua kaikille<3

<3janica

4 kommenttia: