maanantai 30. joulukuuta 2013

Kuulumisia

Tänne kuuluu hyvää, Mika oli viime viikon kotona. Tänää meni töihin, si taas kaks päivää vapaata.. Sitte ens viikolla alkaa taas tavalline arki, eli Mika tulee kotiin 15.30 tai 17.00. Päivät menee kyl tosi nopeeta ku Mika on töis, JA saan paljo enemmän aikaseks ku se on töis :D Oon ollu nyt jotenki toosi väsyny viime päivinä.. Vaikka Amanda nukkuuki yöt niin silti, pohjaton väsy.. Eilen me oltiin Anskun kaa elokuvis! Ekan kerran Mika sai hoitaa Amandan yksin yöunille, ja hyvin oli menny. Ku tulin kotiin nii neiti tuhisi jo unilla ja mentii Mikan kaa saunaan.. :) Teki kyllä hyvää saada vähän omaa aikaa! Ja nauraa! Oli kyl hyvä elokuva!

Amanda kasvaa hurjaa vauhtia ja on nyt löytänyt kätensä ;) Silmät kieros tuijottelee niitä ku ne liikkuu ja on ruvennu tarttumaan leluihin :) Amanda itkeskelee välillä aika paljon, en tiiä johtuisko se sit vielä siitä rokotteesta? :/ Eilen oli taas semmonen päivä.. :/ Amandalla on kyllä hirveen kova ääni :D Onneks ei oo tää vaikuttanu sen yöuniin.. täs yks yö Amanda nukku 12h putkeen! Ja nyt viime yönäki 11h ja sen jälkee nukku viel hetken :) Nyt hän hengailee tuolla lelukaaren alla ja juttelee KOVAAN ääneen leluille :)

Huomenna mennään Samin ja Joden luo ottamaan uutta vuotta vastaan, saunotaan ja syödään :) Pitääpä ottaa sit huomenna serkku vauvoista kuva vierekkäin:)<3


Olis kiva kirjotella enemmän, kuten et eilen näin mun serkkuja ja serkun lapsia. Perjantaina Fiona ja Stella oli mun luona ja piirreltii ja katottii Smurffi elokuvaa :) Mutta tää on aika rasittavaa puhelimella kirjotella ku koko aja tulee kirjotus virheitä ja si täs lokoaja pomppii joku google+ hommeli jota en saa pooiiss.. 
Joten HEIPA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti