sunnuntai 15. joulukuuta 2013

kaikkee kivaa ja hammassärkyä

Mulla on ny torstai illasta asti ollu hammas tai monta hammasta kipee. En enää tiiä ku tuntuu et koko oikee puoli päästä on kipee ja vihloo. Tiedän vaa et toho yhtee hampaasee pitäis tehä juurihoito x( ei auta ku soittaa huomenna lääkäri aika. Yök.
No mut viikoloppu menny buranan voimalla ja tosi kiva viikoloppu ollukki. Perjantaina oltiin Mikan ja Amandan kaa Anskun ja Tomin luona. Siellä hömpötettii Joonatanin kaa ja sit Tomin siskon poika tuli yökylään. Vähä alle 1v aiva ihana<3 ja se hoki 'boom kah'  Hassuu miettii et Amandaki kasvaa ja tulee tuommoseks höpönassuks.. Minkäköhä näköne se si on :3 (en pysty oikee keskittyy ku SUUTA SÄRKEE)

Lauantaina oltii mun vanhempien luona ja sieltä mentii Amandan kans Annan luo. Janikaki tuli sinne ja herkuteltii. Anna oli tehny kinkkufeta piirakkaa ja si oli mutakakkua ja muita herkkuja :) namnam. Amanda oli vaa aika krätyne:( Hän nukkuu ni huonosti päivisin ja tuntuu et se väsy si käy nii päälle et se vaa itkee sitäki välil :( Sunnuntai aamuna herättii pirteenä, Amanda nukku 23.00-08.20 :)
Kauhee kaaos kämppä, tulee kyllä nii nopsaa sotku et huh höh. No, Amanda oli iha hyvällä tuulella aamun. Si kaheks lähettii Juliuksen 2v synttäreille.. Amandalla jäi päiväunet kesken ja oli si tosi itkune siellä synttäreillä :/ Ansku ja Tomi heitti mut mun vanhempien luo missä Fiona, Stella ja Bella teki piparkakku taloja :) Oltii siel hetki Mikan kaa ja si Amanda jäi sinne hoitoon ja mä menin kotii laittautuu. Haettii Mikan äiti Kitta, ja Mika vei meidät kaupungin teatterille, ANTTI TUISKUN KONSERTTII wuhuuu :) Oli siis niin mahtavaa, hänen energian ku sais itteesä ni :P Tuli kyllä ni kiva mieli :) 
Alkaa burana taas vähä vaikuttaa, ummistan siis silmäni. M&A jo tuhisoo <3 moikka! :)2 kommenttia: