tiistai 26. marraskuuta 2013

Viime päiviä

Joka päivä oon tosiaa meinannu kirjottaa tänne mutta mutta.. päivät vaa vilisee silmis. En voi uskoo että neiti on tasan 6vk huomenna ♡ Kerronpas vähä viime päivistä..

Perjantai alkoi ihanasti, maa oli valkoine ♡ Viestiteltiin Anskun kans aamulla että mennään yhes kärrytteleen.. Tein viikonloppu siivot siinä ja joskus yhen aikaa lähin vaunuilla yhteen leikkipuistoon Anskua ja Joonatania vastaan :) Joonatan leikki puistossa hetken, sit lähettiin käveleen, oli toosi mukavaa :)



Perjantai jatku lepposasti ja oltii kotona Mikan kaa vaa.

Lauantai aamu, mitä ihanuutta kun meidän koko pikku perhe on kotosalla ^^
Saa rauhassa juoda Mikan kaa kaffit kun sen ei tarvi töihi.
Jostain kumman syystä meillä oli taas vähän sekasta:D Sovittiin Mikan kanssa että hän hoitaa ulkoilun vauvan kanssa, niin mä siivoilin ja tein meille ruokaa :)




Ihana hymy tyttö <3

Sunnuntaina menin Mikan siskon Annan luo beiben kaa. Anna ruokki mut, si katottiin Monsterit yliopisto ja syötii herkkuja. Neiti nukkui laatikossa :)



Tämän jälkee mentii vielä mun serkun 16v synttäreille :)

Eilen maanantaina, hengailtii vauvelin kanssa vaan kotona. Käytii kärryillä minimanissa, yh kun oli kylmä. Odotan niin mun toppatakkia joka tulee ens kuus <3 Kun Mika pääs töistä me vietiin neiti mun vanhempien luo ja lähettiin syömään kahestaan. Aiva ihanaa ruokaa oli :)


Tänään tiistaina aamu alkoi neuvolalla, ihana Jode meitä kuskas, kiitos taas <3 Oltii ajois! JEI! Ensin oltii sillä neuvolatädillä ja siellä mitattii ja punnittiin. Sitten lääkärillä joka tutki. Lääkäri kehui tyttöä ja sanoi että on tosi jäntevä jo, että pitää olla varovainen hoitopöydällä koska arveli että tyttö tulee kääntymään aika aikasin. Yritys on jo kova ;) Kaikki oli siis hyvin<3

Neiti painoi syntyessään 3215g
tänään 4470g

Pituus syntyessä 49cm
tänään 55cm
  
Neuvolan jälkeen Jode tuli kahville :) Oli kiva höpötellä, Jode on 37 viikolla ja lääkäri oli arvellu vauvan syntyvän pari viikon sisää, jee <3 Meidän vauva saa serkun <3
Puol kaks iskä haki mut ja neidin, vei meidät kaupunkiin vauvatreffeille.. Oli taas nii kivaa, ne kaikki vauvat on nii tosi sulosia ja muut äidit on tosi kivoja :) Siellä oli meille puhumassa fysioterapeutti, opetti ja kertoi miten vauvaa pitää nostaa ja käsitellä yms. :)

Tässä kaikki tällä erää ;) Heipaaa!




1 kommentti: