perjantai 16. tammikuuta 2015

Joulu & Uusi Vuosi

Kirjottelu on taas jääny. Kirjotan kännykällä tätä, niin ei oo täs puhelimessa hirveesti kuvia joulusta tai sen jälkeenkään, nimittäin sain joululahjaksi mun vanhemmilta järjestelmä kameran =) Ja kaikki kuvat on siellä, joku päivä sitten saan ne koneelle ja laittaa tänne.. meillä ei oo läppäriä nyt.  Mutta nyt kerron miten meidän Joulu ja Uusi Vuosi meni!

Jouluaatto meni ihanasti, aamulla herättiin kotona ja Amanda söi aamupalan. Sitten avattiin kuusen alla olevat lahjat :)


Amanda tykkäsi lahjoista, ja niin mäkin<3 Vielä en oo menny laittaa ripsiräpsyjä:) Mikalle ostin joululahjaksi vaatteita, ja ihan tyytyväiseltä sekin vaikutti ;)

Tän jälkeen lähdettiin pulkalla mun vanhempien luo aamupuurolle!


Ja lisäää lahjoja saatiin :)


Amanda nukkui päikkärit ja sen jälkeen lähdimme Mikan vanhempien luo syömään:) Sinnekkin oli tonttu tuonut paketteja:) Mä sain joululahjaksi viimekuisen Antti Tuiskun konsertin<3 Amanda sai toivotun BabyBjörnin vaaleenpunasen potan! :) Ja vaatteita:)
Mikan vanhempien luota otin vaan järkkärillä kuvia joten nyt tähän hätään on vaa tää kuva, missä Amanda hömppää paapan sylissä <3


Oltiin rauhassa, herkuteltiin ja rupateltiin. Myös Anna perheineen oli siellä ja Janika :) Kun päivä alkoi taittua iltaan ja Mikan vanhemmatkin lähtivät haudalle, me päätettiin mennä vielä iltapalalle mun vanhempien luo:)


Kotona sai pukea uudet yökkärit päälle ja nauttia lasillisen.Joulupyhät siinä meni mukavasti perheen kanssa ja uusilla leluilla leikkien:)

Uuden vuoden aattona mentiin Amandan kanssa brunssille Noran luokse, minne tulivat tietty myös Laura ja Jode :) Nora oli kattanut pöydän kauniisti ja kaikkea hyvää oli tarjolla :P Mukava aamupäivä vietettiin ja lapset saivat leikkiä yhdessä<3 Päiväuni aikaan Mika tuli hakemaan Amandan kotiin nukkumaan, ja mä hyppäsin Joden auton kyytiin. Vietiin Enni kotiin nukkumaan ja Joden äiti tuli vahtimaan unta. Me tytöt päästiin ale myynteihin törsäämää! Kyllä oli ihanaa! Löydettii vaatetta päällemme ja käytii kaffillaki. Sen jälkee päätettii vielä vähä hemmotella itseämme ja käytii ostaas vielä kengät molemmille ;) 

Sitten Jode vei mut mun vanhempien luo, minne Mika ja Amandakin tuli. Iskä oli tehnyt aiva sairaaaaan hyvää ruokaa<3 Syötiin kaikki yhdessä, ennen kun äitin piti lähteä yöksi töihin. Me jäätiin sinne yöksi, niin iskän ei tarvinnut olla iltaa yksin:) Illalla iskä sitten sanoi että hänen autossa on tankki täynnä, menkää ajelulle ja kattomaan ilotulitusta:) No mehän mentiin!


Vuoden viimenen päivä oli ihana<3 
Nyt (vähän jäljessä) toivon kaikille tervettä ja ihanaa uutta vuotta 2015<3

<3janica


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti