tiistai 18. marraskuuta 2014

Heippa taas!

Pitkästä aikaa täällä itse kirjottelemassa, paljon olis nyt kerrottavaa viime kuukausista että mistä sitä alottais.. Syy tähän pitkään taukoon on ollu se, että energiaa/kiinnostusta ei oo ollu tähän. Viimeset kuukaudet tuntuu et on menny ku sumuna läpi, kun omas terveydes ollu vähä ongelmia. Kaikki alkoi elokuussa yks aamu kun sain kauheen sydämen tykytys kohtauksen, joka kesti 15min ja soitettiin ambulanssi meille kotiin.. Kohtaus meni itsestään ohi, pulssi oli lähes 200 kun ambulanssi saapui.. Lääkäri laittoi lähetteen sydänpolille keskussairaalaan. Ton kohtauksen jälkeen alkoi päivittäiset lisälyönnit ja kaikenmaailman muut fyysiset oireet.. Polilla lääkäri kertoi että mun sydämmessä on luultavammin ylimääräinen johtorata, ja kun tämä vaivaa mun elämää näin paljon laittoivat mut jonoon sydämen katetrihoitoon. Katetrihoidossa mennään katetrilla sydämeen jalan valtimonkautta ja aiheutetaan sydämeen se rytmihäiriö, ja sitten se johtorata poltetaan umpeen.. näin mä sen siis ymmärsin.. Hätää siis ei oo vakuutteli lääkäri, silti kauhee huoli ja sydämen outo "käytös" jatkui.. Äiti maksoi mulle ajan yksityiselle että sydän ultrataan, ja voidaan olla varmoja että sydän on muuten terve. Ihana äiti<3 Sydän on nyt ultrattu ja mitään poikkeavaa ei ollut, ainoastaan yksi läppä oli hieman liian suuri, se meni siellä vähän ruttuun ja sanoi että se varmasti aiheuttaa lisälyöntejä, mutta ei vaarallinen.
Nyt odottelen aikaa sinne katetrihoitoon, se pitäis olla suunnilleen tammi-helmikuussa.
Ihana avautuminen:D Jos jollaki on sydämen kans ollu ongelmia niin olis kiva kuulla, vertaistuki on parasta.. Mä oon löytäny netistä yhen blogin jossa kirjottetaan sydämen rytmihäiriöistä ym. siellä oon käyny kirjottelees ja löytäny kohtalotovereita :D
Parin viikon päästä vielä lääkäri aika ja eilen musta imettiin paaljo verta, että eiköhän pian sitten selviä vaivaako mua joku muuki vielä.. Nyt pitäis vaan jatkaa elämää, eikä vatvoa näitä asioita.. 

Nyt, ilosempiin aiheisiin eli Amandaaaan<3 Elämäni valoon<3

Neiti täytti viime kuussa vuoden ja sitä juhlittiin ystävien ja sukulaisten kera meillä kotona, Amanda sai aivan ihania lahjoja. Mäkin innostuin leipoon kakun, ihan ekaa kertaa elämässäni, alusta loppuun ihan yksin! jea





Muuten täällä on eletty ihan tavallista arkea.



Käytiin ekaa kertaa swingelingissä, Amanda halus olla vaan pallomeres :)



Sitten täällä on sairastettu vauvarokko. Kolme päivää todella korkea kuume, korkeimmillaan 40 astetta. Kuumeen loputtua Amanda tuli täyteen näppyjä. Oli tosi pelottavaa kun kuume oli niin korkea neidillä, onneksi Amanda jaksoi kuitenkin joka päivä leikkiä ja joi maitoa tosi hyvin..

Sitten lisää kuvia :)




Viime viikonloppuna oltiin yötä Mikan vanhempien mökillä maalla. Teki niin hyvää <3



Amanda kun näki lehmät =)



No mutta, nyt tämä on tehty ja yritän todella skarpata nyt :) Ideoita otetaan vastaan mistä kirjoittaisin!

<3janica



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti