tiistai 19. elokuuta 2014

Loma kuulumisia!


Vihdoin ja viimein blogin parissa.. Kuinka ihanalta tuntukaan laittaa tuo keittiön ovi kiinni, olla täällä hiljaisuudessa ja keskittyä vaan tähän.. Mukavaa ku Mika on lomalla ;) Kaksi viikkoa on siis menny tätä Mikan lomaa, ja onneksi kaksi viikkoa on vielä jäljellä! Ei olla mitään sen ihmeellisempää nyt duunailtu, ehkä joku pieni retki olis vielä kiva tehä. Saaressa oltiin nyt la-su.



Kiva ku illat on pimentyny <3 


Lilyn ja Sofian kanssa ollaan oltu leikkimässä :)


Enni serkkuakin ollaan nähty :)


Bella kävi kyläilemässä yks ilta <3



Mun vanhempien luona on alotettu laittamaan lastenlapsille omaa leikkihuonetta, siellä on sitte kiva kaikkien neljän prinsessan leikkiä <3

Kotonakin ollaan vähän laitettu uusiks paikkoja, uusi taulu ollaan ostettu, mutta muuten ihan vaan vaihdeltu tavaroiden järjestystä, verhoja ym.. Ihan kivaa piristystä.




Eniten nyt tykkään kyllä keittiön muutoksesta! Laitettiin lasivitriini tommoseks pitkäks tasoks ja vaihdettiin vaaleemmat verhot olkkarista keittiöön, keittiö tuntuu paljon isommalta ja on valosampi :)

Amanda on oppinut taas paljon ja kehittynyt vanhoista taidoista :) Neiti nousee hienosti tasoja vasten ja on oppinut konttimaan! Vielä kuitenkin enemmän mennään ryömien, kun niin pääsee nopeempaa :)<3











Amanda täytti lauantaina 10kk :) Pian saadaan juhlia 1vuotiasta, apua<3

Nyt yritän useemmin vähä päivitellä tännekki!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti