tiistai 8. heinäkuuta 2014

Heips

Kuvia ihanan lämpimästä lauantai päivästä, kun Bella oli ollut meillä yötä!

<3

Kun Bella oli haettu ja Amanda viety mumman ja paapan luo, oli kiva laittautua pitkästä aikaa :) Sit mun iskä heitti meidät T&A:n kihlajaisiin<3Illanistujaiset suju oikee hyvin ja oli tosi mukavaa! Suunnattiin sitte porukalla baariin, ja sieltähä löyty tuttujaki;):)


Tämmöne söpöliini kuva tuli mummalta illalla:) Kaikki oli sujunu hyvin muutenkin:) 

Eilen oli paahtavan kuuma päivä! Lähettiin aamusta Amandan kanssa aamupalalle mun vanhempien luo, äitin piti iltavuoroon. Amanda nukku tokat päikkärit siellä, sen jälkee lähettiin käveleen Annan luo:) Hain kaupasta vettä ja mansikoita ja oltiin piknikillä niiden takapihalla:) Puol neljän aikaa lähin kärryttelee teeriniemelle Mikan vanhempien luo, tunti tarpomista helteessä. Amanda rattaissa pelkällä vaipalla, viltti auringonsuojana rattaiden päällä. Hyvin meni matka, Amanda ei nukahtanu rattaisiin ja koko loppupäivä mentiin si niillä kahilla päikkäreillä. Mummilassa oli ihana Emilia ja tykkäs leikkiä Amandan kanssa:) Kivaa sitten yhdessä torstaina lähtee Myrkkyyn, vaan me tytöt, Amanda, Emilia, mummi ja minä:)
Tänään olis vauvatreffit swingelingissä, just katoin netistä et se on botniahallin lähellä. Eilinen kävely helteessä riitti, jos en saa kyytiä nii en mee :D Nyt vähä siivoileen ja ku Amanda herää, uloss:)

Heipa ja mukavaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti