keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Amanda 8kk

Eilen siis oltiin neuvolassa. Amanda 8kk painoi 7980g ja pituutta 68,2cm. Käynti meni tosi nopeeta, sekä neuvolatädillä että lääkärillä. Lääkäri käänteli Amandaa ja Amanda parku ja yritti ryömiä äitin luo lääkäriä karkuun. Raukka ku vierstaa niin kovaa.. Ensimmäinen hammas pilkottaa alhaalla, vielä ikenen alla, mutta tulossa on!! Vielä ei ainakaa yöuniin oo vaikuttanut, mutta syöminen on yhtä sotkua kun pitää saada nyrkki suuhun heti ku suu on täynnä ruokaa :D 

Amanda ei vielä ryömi eteenpäin, mutta hyvin liikkuu sivusuuntiin ja tosi nopeesti pyörii eri paikkoihin:D Mitäs sitä ny ryömimään opettelemaan ku niinki pääsee! Istua Amanda osaa, mutta tyynyjä pitää olla ympärillä, koska välillä se kellahtaa eikä kyllä yhtään ota vastaan käsillä. Mitäs muita taitoja? Pinsettiote onnistuu, Amanda onkin nykyään joka paikkaa tutkimassa etusormet pystyssä :) 

Amanda syö viisi ateriaa päivässä ja nukkuu kolmet päiväunet, yöllä nukutaan 12h putkeen. Aamuin illoin syödään kaurapuuroa, lounaalla lihasose, välipalaksi hedelmää ja päivälliseksi kasvissosetta. +maitoa aterioilla. 

Eipä ny muuta kerrottuvaa tuu mielee ! Amanda on aivan ihana pieni ilopilleri vauva<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti