perjantai 25. huhtikuuta 2014

Pitkästä aikaa!

Vihdoin pääsen kirjotteleen tänne.. Mun puhelimen muisti on ollu niin täynnä että koko puhelin ollu iha tiltis.. Nyt vihdoin sain aikaseks siirtää kuvia koneelle ja poistettuu niitä puhelimesta. Mutta tänne kuuluu siis hyvää, vauveli arkea! Amanda tuli tässä kuussa jo puoli vuotta! Hui ku aika on menny nopeeta, hirvittää. Pidettiin Amandalle synttäritki :) Eipä nyt ole kuvia niistäkää:( Puolivuotis neuvolassa Amandan mitat oli 65,3cm ja 7580g. Kaikki oli muutenkin hyvin ja Amandan motoriikka on ikäisensä tasoista. Amanda on alkanut vierastamaan ja alkoikin heti itkemään kun neuvola täti yritti antaa sille lelua.. Välillä se on tosi kurjaa ku Amanda vierastaa ihan tuttujakin ihmisiä, jos ei olla nähty vaikka muutamaan päivään..

Nyt kaks viimesintä viikonloppua ollaan oltu Mikan vanhempien mökillä maalla <3 Siellä on ollu tosi kivaa! Pääsiäisenä lähettiin lauantai aamuna mökille, käytiin mun vanhempien kautta näyttämässä meidän pientä trullia ;)Mökillä oli myös Anna ja Aatu. Paappa laittoi mökillä Amandalle hyppykiikun, kyllä Amanda tykkäs! Hyppi aivan villinä:) 

Sunnuntaina kun kotiuduttiin, saatiin pieni yökyläläinen Isabella <3


Bella on vieläkin iha liekeissä Amandasta, aina haluaa auttaa hoitamaan Amandaa :)


Tiistai ja keskiviikko päivinä kummipoikani Joonatan oli hoidossa kun Ansku oli töissä. Mua ensin vähän jännitti että miten pärjään kun Joonatan on puolitoista vuotias vasta ja uhmaakin jo löytyy. Mutta Joonatan olikin tosi helppo hoitolapsi ja kaikki sujui hyvin :) Joonatan osaa syödä itse, eikä se edes anna itseään syöttää ;) Reippaasti söi ja päiväunillekkin meni molempina päivinä niin helposti :) Joonatan oli myös mun pieni apulais kokki;) Mulla on aivan ihanat kummilapset<3


Eilen ja tänään mä oon saanu keskittyä vaan ja ainoastaan Amandaan<3 Aamulla äiti soitti että tultaisko sen ja Bellan kans ulkoilemaan. Tulivat meijän pihaan leikkimään, ja Amanda oli keinumassa ensimmäistä kertaa :) Tykkäs kyllä, nauroi ja jalat vispas ;)Illalla Anna tuli kylään:) Aluksi Amanda vähän vierasti sitäkin ja parahti itkuun muutaman kerran. Hetken päästä ei ollut enää mitään, leikki ja hömpötti kummitädin kanssa ilosena :)<3


Huomenna olis tarkotus Mikan kans laittaa meidän parveke kesä kuntoon! Eli laittaa sinne mattoa ja ostetaan pöytä ja pari tuolia.. Kuvia siitä sitte ehkä huomenna ;) 

Hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia: