maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kuulumisia

Nyt on ollu kirjottamises vähä paussia, ei oo vaa jotenki huvittanu. Mutta tänne kuuluu hyvää! Mä täytin lauantaina 21 vuotta ja Amanda sunnuntaina 5kk :)


Lauantaina illalla Mika jäi Amandan kanssa kotiin ja mä lähin Annan luokse. Aiva ihana vastaanotto oli, Anna siellä odotti kuoharin ja lahjan kanssa. Kynttilöitä ja naposteltavaa :) Oltiin alkuilta siellä, laulettiin singstarii ja riehuttiin. Lähettiin sitte baariin ja kivaa oli päästä tanssimaan. Anna on ihanan.. riehakas ;) Sunnuntai aamuna Amanda löysi varpaansa, helluuuuneeeen :) Amanda ei vielä osaa kääntyä selältä mahalleen, mutta yritystä löytyy. Aina ku yrittää päätä nostaa vielä mukaan, niin jalat kellahtaa takasi :)


Sain ihania lahjoja sunnuntaina kun vietettii mun synttäreitä meillä :)
 Äitiltä ja iskältä sain shoppailu rahaa ja kävinki tänää heti ostaas itelle vaatteita. Amandallekki tarttu kaikkee söpöö mukaan :3


Äiti osti Amandalle ens talveks haalarin! :)Tänää oltiin myös neuvolassa! Mikaki pääsi ekaa kertaa mukaan, ku joutu jäädä täks viikoks saikulle sen sormen takia :s Amanda sai kehuja taas ja sanottiin että Amanda istuu niin hyvin selkä suorana, että voidaan antaa sen istua syöttötuolissa ruokailun ajan :) No oltiin jo syöty tänää nii kokeiltii si kuiteski vähä istua hetken :) Amanda painoi 6970g ja oli 64cm pitkä! Raukka sai myös taas rokotteet ja huusi sitten nniiii kovaa :( Seuraavat rokotteet vasta sitte 1-vuotiaana !


En voi uskoa että meidän kulta on ens kuussa jo puolivuotias!
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti